Že dolgo si nisem nič privoščil, sedaj pa sem se odločil za novo uro Certina

Vsake toliko me prime, da se odločim za nekaj novega, tokrat je to bila ura Certina, da si privoščim nekaj novega, ker drugače delam samo za stroške in postanem slabe volje. Tokrat je bila odločitev ta, da si kupim eno dobro uro. Sprva se nisem znal odločiti, ali bi imel športno uro ali raje elegantno, saj so sedaj na trgu prevladale športne ure, vendar pa sam nisem ravno športni tip človeka, vedno, ko se uredim, se uredim elegantno in zato sem se odločil, da si bo privoščil tudi elegantno uro Certina, ker mi je bila ena preko spleta zelo lepa. 

Drugi dan sem šel v trgovino, ki sem jo gledal preko spleta, da bi to uro kupil, seveda pa sem si še pogledal druge ure. Po vsem ogledu, čeprav so imeli mojo uro Certina, sem se odločil za eno drugo, ker moja ura v živo ni bila tako lepa, kot je bila videti preko spleta. Takoj ko sem videl to drugo uro, ki je bila tudi Certina, pa sem vedel, da je ta tista, ki je prava. 

Sam sem srečen, ker je moja plača dokaj visoka in si vsake toliko res lahko privoščim kar želim. Trenutno sem še samski in tako imam ves svoj denar zase. Čisto drugače bi bilo, če bi bil poročen in imel otroke, tega se zavedam. Tako danes ura Certina, drugič pa kaj drugega lepega. Seveda pa bom z veseljem v svoje življenje sprejel punco in želim si otroke, te potrošniške stvari so pri meni trenutno pomembne, ker drugega nimam. Tako bom od sedaj naprej nosil uro Certina in že premišljeval, kaj si bom privoščil lepega in novega v prihodnosti. Nekaj si bo že. Trenutno ne potrebujem ničesar. Ni pa mi žal, da sem si kupil elegantno uro Certina, saj je videti res lepa in z veseljem jo bom nosil.