Zaradi težav pri prebavi sem se odločila, da bom povečala pitje vode

Ta bolečina, ki se je pojavila le občasno me ni tako skrbela, potem pa, ko je prišla močnejša bolečina sem vedela, da moram nekaj urediti. Prvo kar sem naredila je bilo to, da sem povečala pitje vode in sem na dan spila okoli 3 litre vode. Vedno, ko sem pomislila na hrano, sem jo zamenjala z vodo.

Morala sem malo prečistiti moje telo, prav čutila sem to in če je kaj dobro, da telo prečistimo je to pitje vode v to sem prepričana. Ker so bile moje bolečine okoli trebuha kar močne, nisem imela nobenih težav, da sem malo jedla, ker mi hrana ni odgovarjala. Dovolj je bilo čez dan malo hrane in pitje vode, ker se mi je tako bolečina že prvi dan zmanjšala. 

Kako sem bila vesela, da ne bom rabila do zdravnika, ker si res nisem želela teh hudih pregledov, hotela sem živeti normalno in prav nič mi pasalo, da me je okoli pasa vse bolelo. Srečna sem bila, ker mi je pitje vode pomagalo, kajti počutila sem se boljše, ker je bolečina skoraj izginila in nisem več hrepenela po slabi hrani.

Dobro sem to naštudirala, ker mi je pitje vode pomagalo in sedaj točno vem, kako bom nadaljevala svojo pot glede prehrane. Moj želodec ne prenese, da se preveč najem in da jem sladko in mastno hrano, to sem ugotovila že sama. Najbolj težko se mi je bilo odreči kavi, kajti bila sem ljubiteljica kave in to je bil kar velik korak, ker sem zjutraj vedno spila kavo. Tako je sedaj zjutraj prvo na vrsti pitje vode, šele potem si naredim res zdrav in lahek zajtrk. Jedi vedno jem počasi in nikoli ne pojem preveč, ker bi takoj občutila bolečino. 

Meni osebno je pitje vode še kako pomagalo, ne vem pa, kako je pri drugih. Vsak ima svojo zgodbo in če meni pomaga pitje vode ni nujno, da bi pomagalo tudi drugim. Je pa res, da jaz nisem pila dovolj vode in to je pri meni bilo narobe.