Za koga je access bars tehnika še posebej dobrodošla

Verjetno vas je kar nekaj, ki še nikoli do sedaj niste uspeli slišati za acess bars tehniko? Verjetno vas bo zadeva zato še toliko bolj zanimala. In ko boste izvedeli, kaj vse vam lahko prinese v vaše življenje in kaj vse lahko z njo odpravite, se jo boste verjetno pričeli učiti že danes. Odlična novica pa je ta, da je access bars tehnika za učenje sila preprosta. Naučijo se jo lahko tudi naši najmlajši družinski člani.

Najpogosteje access bars označujejo kot odličen pripomoček, s pomočjo katerega lahko iz svojega življenja na preprost in hiter način odganjamo stres, napačna prepričanja, projekcije, krivde, zamere, sodbe, sram in še bi lahko naštevali. Lahko torej rečemo, da so access bars krasna priložnost za izboljšanje kakovosti našega življenja.

 

Z rahlim dotikom točk na glavi sproščamo naboj

Ko govorimo o tehniki access bars, nikakor ne moremo mimo 32 energijskih točk na glavi, ki so natančno določene, kje ležijo. Z rahlim dotikom na te točke sproščamo naboj, ki se je na tem mestu nabiral že zelo dolgo časa. Naboj je ustvarjal določene omejitve v našem življenju. Slednje pa nam onemogočajo, da bi lahko bolj preprosto prejemali svoje obilje, ki si ga zaslužimo.

Lahko torej rečemo, da je tehnika access bars krasna in sproščujoča. Z njo lahko dosežemo izjemno globoko sprostitev, obenem pa odpravljamo še napačna stališča, občutke ter misli.

 

Kje se lahko tehnike access bars naučimo

Ena od možnosti je, da se vpišemo na tečaj. Osnovni tečaj access bars traja nekaj ur. Na podlagi tega pa lahko že dobite certifikat, s pomočjo katerega lahko tudi sami izvajate tretma. Prav tako vas lahko izvajanja nauči katera druga oseba, ki se je učila na tečaju. V resnici je tehnika učenja več kot preprosta. Zelo hitro jo lahko usvojijo tudi otroci.