Stil in nakit

Vsaka ženska je najbolj zadovoljna, ko najde svoj stil. Tudi sama sem dlje časa iskala stil, ki bi se mi podal, vednar sem bila osredotočena na napačne stvari. Tako sem opazovala druge ljudi in si gradila stil, kar pa ni bilo prav. Ko sem to nehala početi in sem se resnično vprašala kdo sem in kaj si želim, sem hitro spoznala, da mi veliko pomeni nakit. Potem sem začela premišljevati, kakšen nakit bi rada nosila in ugotovila sem, da imam rada minimalistični nakit. 

Lahko rečem, da sem sedaj z svojim stilom prezadovoljna in največja razlika v iskanju stila je ta, da me nikoli ne pritegnejo več izložbe ali druge ženske, vedno se obrnem vase in tako točno vem, kaj potrebujem. Prej sem velikokrat nosila dolgo časa isti stil, sedaj pa sem spoznala, da se s časoma spreminjam in tako se spreminja tudi moj stil. Prej sem nosila nakit- zapestnice, se daj pa raje nosim uhane.

Stil in nakit

Edini nakit, ki ga ne spreminjam pa je moja verižica, ki ima obesek štiri peresne deteljice, ki ga nosim vedno. Edini čas, ko jaz dam dol verižico je ta, ko grem na masažo, pa še to z težavo. 

Najlepši je občutek, ko imaš stil v katerem se dobro počutiš. Ni vse v modi in trendih, najlepša je ženska, ko najde svoj stil, ker ga zna tudi nositi. Lahko vi oblečete najlepšo obleko, ampak če se ne boste v njej dobro počutila, to ne pomeni nič. Lahko daste nase najlepši nakit, ampak če vam ni všeč, ga ne boste znale nositi. Zato je prav, da najdete svoj stil, kajti moda sledi prodaji in prej ko se boste tega zavedala, prej boste našle svoj edinstven stil. 

Moj stil je minimalistični nakit in enobarvna oblačila. Tukaj se najdem in v takšnem stilu žarim. Včasih tudi mene modni stili zanesejo, a se hitro vrnem nazaj.