Šport je bil že od nekdaj moja največja strast

Skozi celotno življenje sem se sedaj vedno ukvarjal s kakšnim športom. Tako pa sem jih v preteklosti, kot otrok tudi kar nekaj treniral, vendar je bil moj problem ta, da se nisem moral nikoli fokusirati na samo en šport, saj sem imel zanimanje za kar nekaj različnih športov.

Zato pa sem se nato bolj ko ne začel ukvarjati z raznimi rekreacijami, kot je bila na primer rekreacija košarke, na katero sem se med letom odpravljal po dvakrat na teden. Nato pa je bila moja zelo velika strast tudi odbojka, še posebej odbojka na mivki. Zato pa sem skoraj celotno poletje preživel na mivki, kjer sem lahko igral odbojko, ter sem se tudi odpravljal na razne turnirje.

Šport je bil že od nekdaj moja največja strast

Odbojka pa mi je bila tako všeč, da sem se tudi redno odpravljal na kakšne tekme, kjer sem lahko gledal, kako prijatelji igrajo, saj sem spoznal kar nekaj zelo dobrih prijateljev, ki se profesionalno ukvarjajo z odbojko.

Naslednji šport, ki pa mi je bil tudi zelo všeč, pa je bilo plezanje. S plezanjem pa sem se ukvarjal približno enkrat na teden, ali pa na dva tedna, saj mi je bilo tudi to zelo zabavno. Ker pa je plezanje telesno zelo zahteven šport, ter je tako kot pravilna tehnika, tudi zelo pomembna telesna sposobnost, sem zato tudi redno hodil v fitnes, po 5krat na teden, tako da sem lahko zgradil mišično maso, ki sem jo potreboval pri raznih športih. Tako pa sem zaradi svojega namena telovadbe v fitnesu, izvajal bolj praktične vaje in ne takšnih, da bi mi zgolj zrastle mišice, saj mi to pri športih ne bi kaj dosti pomagalo. 

No tako pa na šport dam res kar nekaj pozornosti, saj si življenja brez športa ne predstavljam, tako da sem zelo vesel, da si lahko kljub kar zasedenemu urniku, najdem tudi nekaj ur na teden, ki jih lahko posvetim samo športu.