Spodnje majice nam dajejo prijetno toplino, ko zunaj zahladi

Nosite v mrzlih dneh spodnje majice ali ne? Sama se prav spominjam, ko sem bila majhna, kako mi je babica vedno govorila, naj si popravim majico v hlače, ker drugače se bom prehladila. Rada sem jo poslušala, a manj sem jo ubogala. Takrat mi to ni bilo pomembno, zato sem jo ignorirala. 

Potem pa so prišla leta, ko sem jaz sama začela to govoriti svojim otrokom. Še danes se spomnim, kako sem se spomnila na babico, da je imela prav. Sedaj mene gledajo otroci postrani, ko jim nastavim spodnje majice, da jih morajo nositi. Točno poznam občutke, ki jih je imela takrat babica. 

Jaz zelo rad nosim spodnje majice, kajti dajejo mi tisto toplino in lepo objamejo telo, kar v zimskih časih še kako paše. Ko nimam spodnje majice, prav čutim, kako mi ni toplo in kako me takrat bolj ko t ne zebe ves dan. Spominjam se, da enkrat nisem oblekla spodnje majice in smo šli na večurni sprehod. Mene je tako nazeblo, pa čeprav sem imela jakno. Manjkala je spodnja majica.

Kdaj pa kdaj si privoščim tudi nove spodnje majice, ker imam rada res lepe. Moje stare se s časoma uničijo in niso več tako lepe. Tokrat sem si kupila spodnje majice v različnih barvah, da jih bom kombinirala z oblačili. Zelo veliko dam na zunanji videz in prav tako mi je pomembno, da imam spodaj pod oblačili, lepo spodnje perilo, ker mi to dvigne samozavest. 

Nekdo bi rekel, kako lahko to rečem, če pa se spodnje majice in perilo sploh ne vidi, jaz pa takrat rečem, da ni pomembno, da te kdo vidi, pomembno je, da ti veš, kaj nosiš. 

Takrat se ljudje kar malo zamislijo. Spominjam se prijateljice, ki ni nikoli nosila lepe spodnje majice, potem ko pa sem ji povedala, kako se človek boljše počuti, če je tudi spodaj lepo urejen, je to spremenila in seveda potrdila, da jo lepe spodnje majice osrečujejo.