Sem ponosna lasnica Huawei telefona in sem potrebovala Huawei servis

Tako je, če si neroden in ti po enem mesecu uporabe telefon pade na tla, kako sem bila tisti trenutek žalostna in jezna sama nase, ker še zaščitnega ovitka nisem uspela kupiti, tako sem potrebovala Huawei servis, ker mi je telefon nehal delati. Prepričana sem, če bi moj telefon imel ovitek ,da se mu ne bi zgodilo prav nič. Pa še spomnim se, ko sem telefon kupovala, da sem gledala ovitke, pa ni nobeden ni bil všeč in sem rekla, da bom pogledala še drugje, tako dolgo sem čakala, da je telefon padel na tla.

Kje bom sedaj dobila Huawei servis pa je bilo drugo vprašanje? Šla sem na net in poiskala, kje so servisi teh telefonov. Nisem dolgo iskala, poklicala sem prvega, ki sem videla, da popravlja te telefone v kratkem času, ker mi je vseeno veliko pomenilo, da bi telefon dobila čimprej nazaj. Lahko samo rečem, da sem imela res dobro izkušnjo, Huawei servis je moj telefon popravil v enem dnevu, tako so me klicali, da lahko pridem ponj. Tudi strošek ni bil tako visok, da bi me bolela glava, bolj me je zanimalo, če bo telefon sedaj res dobro delal naprej, da me ne bi non stop sedaj nekaj hecal. 

Tako mi je Huawei servis potrdil, da bo telefon delal, da je popolnoma popravljen in da naj nikar ne skrbim, da bo zaradi tega, ker mi je enkrat padel na tla neprestano nekaj narobe. Tako je Huawei servis tudi poskrbel,  da sem končno dobila en lep ovitek, v primeru, da mi telefon spet zdrsne na tla. Nikoli ne reci nikoli. Še sam zaposleni se je nasmejal, ko sem rekla, da sedaj pa bom na telefon pazila, ker je rekel, da takšni se po navadi ravno vrnejo, da jim Huawei servis spet popravi telefon, ker jim je padel na tla.