Salonarji so lahko prekrasno darilo

Gledam bolj iz vidika ženske, da smo zelo srečne, če se naš dragi partner kdaj spomni na nas in da nam ne prinese vedno rože, so lahko tudi salonarji prekrasno darilo, tako smo zadovoljne me in tudi oni, ker imajo elegantno ženo. 

Vem tudi, da ženske same poskrbimo, da je smo lepe in se tako tudi počutimo, to imamo skoraj v krvi. Sama občutim razliko, če imam obdobje, ko nisem urejena, zdi se, kot da mi nekaj manjka, počasi postanem nejevoljna, tečna, ne počutim se v redu in točno vem, da bi me eni lepi salonarji razveselili. No ne samo salonarji, potrebujem brco v rit in da se spravim k sebi, uredim, dam na sebe nekaj lepega, ženstvenega, elegantnega, nekaj v čemer se bom počutila lepa, da se bom počutila jaz in da mi bo samozavest zrasla do neba.

Ja, nič ne bi moj mož zgrešil, če bi mi prinesel škatlo v kateri bi bili lepi salonarji, kajti šopek ni stalen in če primerjamo danes ceno šopka in koliko stanejo poceni salonarji, smo skoraj na istem. Res so čudni časi, rože danes so za moje pojme kar drage proti drugim stvarem. Je, pa res, da sem med prvimi, ko v moji hiši mora vedno biti šopek. No, tudi salonarji v vseh tistih barvah, katera oblačila nosim imam in so ne pogrešljiv kos moje garderobe.

Če smo že pri darilih, ki jih moški kupujejo ženskam, potem lahko vemo, da so darila res različna. Odvisna so od premoženja moškega in karakterja. Sama vem, da bi mi moj partner kupil vse, kar bi si zažela, če bi mi lahko, salonarji so le kaplja v morje, kar vse bi mi on kupil. Imaš pa moške, ki so resnično škrti in svoji ženski ne bi kupili nič, zase pa bi zapravili veliko. Tako lahko rečemo, da eni salonarji ne bi toliko pomenili v omari, kot pa občutek, da vam jih je kupil partner.