Po operaciji kolena sem se odločil za glukozamin

Še danes mi je žal, da sem morala na operacijo kolena, ker to ni tako enostavna operacija kot pravijo, zato sem se odločila za glukozamin takoj, ko sem prišla domov, ker ne grem več na nobeno operacijo. Vsi so mi rekli ,da je operacija kolena mala malica, zato se tudi nisem obremenjevala z njo, šla sem na to operacijo dotalno nepripravljena, kar me je pri okrevanju še kako teplo, ker sem bila čisto šokirana, kako dolgo je okrevanje. 

Jaz 14 dni nisem mogla hoditi, ta čas pa sem počivala in prebirala vse živo, tako sem prišla do ideje, da bi lahko začela jemati glukozamin, ker je dober za sklepe, prispeva k sproščanju energije pri presnovi, zame je bilo pomembno, da ima vlogo pri nastajanju veznega tkiva in seveda skrbi za zdrave kosti. Več kot primerno zame je bilo tole in te dni sem imela glukozamin čas poiskati po netu, da sem lahko izbrala med vsemi ponudniki tistega, ki se je zdel meni najboljši. Tako sem ga naročila kar po pošti in glukozamin je prišel čez dva dni. Takoj sem ga začela jemati, ker sem vedela, da ga moram, z leti modo moji sklepi in kosti še samo slabši in zakaj ne bi že sedaj poskrbela za glukozamin, ki ga sklepi in kosti potrebujejo.

Okrevanje po operaciji je bilo dolgo, komaj sem čakala, da grem na fizioterapijo, da bi bilo končno moje koleno bolj gibčno, vsak malo večji gib me je še bolel in pri hoji se mi je po 20 dneh še kar poznalo, ker še nisem mogla hoditi tako kot prej. Sedaj jem glukozamin, se gibljem, telovadim in upam, da bom tako bolj zdrava, ker tole, da grem spet na operacijo kolena, ne bom šla, predolgo je okrevanje, pa še ne vem, če bo sploh kaj boljše. Raje bom jaz delala na sebi, jedla glukozamin za kosti in sklepe, telovadila in zdravo jedla.