Neverjetno kako lahko serum za rast trepalnic naredi zelo veliko razliko

V resnici sem najverjetneje zadnja oseba na zemlji, ki je slišala za serum za rast trepalnic, ampak res sem pred komaj letom dni prvič slišala za to. Res, da ne sledimo vsemu, kar se dogaja in kaj je na voljo nam uporabnikom različnih stvari, mi je pa čudno, da je tak podatek šel mimo mene. Dejansko sem prej slišala ta podaljševanje trepalnic in za vihanje trepalnic za serum rast trepalnic pa prav resnično ne. Poznam tudi ricinusovo olje, ki podaljšuje trepalnice in imam kar nekaj znank, ki to uporabljajo. Poleg tega sem pa še čisto po naključju izvedela za to.

Imam znanko, ki je vedno imela res kratke trepalnice. Ker jih razne maskare skoraj niso naredile bistvene razlike, je v nekem trenutku začela kupovati umetne trepalnice, ki si jih je vsak dan zjutraj namestila. Nekako sem se zelo hitro navadila, da je imel daljše in bolj bujne trepalnice in tudi videla sem, da je imela umetne, kljub temu da je za nekoga, ki ni vedel, bilo videti naravno. Vseeno je pazila, da ni pretiravala z modeli.

Nekega dne sem pa vseeno opazila, da je bilo nekaj drugače. Nisem vedela kaj, zato sem bila tiho. Potem pa sem le po nekaj dneh vprašala, kaj ima drugače, ker je videti kakor, da nima več umetnih trepalnic. Bila je zelo vesele, ko se jo vprašala saj je vila presrečna, da se opazi. In tako mi je povedala, kako je pred približno dvema mesecema kupila bolj kakovosten serum rast trepalnic in kako ga redno uporablja od takrat in to je rezultat. Ne le daljše trepalnice, ampak tudi bolj goste so. Ker ji sicer serum rast trepalnic ni potemnil trepalnic pa si jih barva z barvo za trepalnice. Rekla, je, da se ji enostavno ne da več prenašati komplikacij z maskarami. Res so videti odlično. Prav nisem mogla verjeti, da lahko serum rast trepalnic naredi takšno razliko, saj je imela resnično zelo kratke trepalnice prej.