Moral sem narediti fasado na hiši in prezračevalne fasade so res vredne svojega denarja

Vsi se zavedamo, da imajo prezračevalne fasade določene prednosti pred navadnimi. Pa si poglejmo, kakšne so te ključne prednosti, zakaj bi se človek odločil za prezračevalne fasade:

  • Je trajnejša,
  • kakovostnejša,
  • bolj učinkovita,
  • ni potrebe po vzdrževanju,
  • ne povzroča vam skrbi.

Sam sem vedel, da so prezračevalne fasade dražje, a imel sem prednost, ker je takšne fasade znal delati moj stric. Tako sem se zapeljal do njega in dogovorila sva se, da bom plačal samo material, sam pa sem bil pripravljen pomagati od začetka do konca. Srečen sem bil, ker si bom lahko privoščil takšno fasado, kajti če bi moral plačati celotni strošek, si je ne bi mogel privoščiti.

Stric je povedal, kdaj je najboljše delati takšno fasado, jaz pa sem bil na razpolago, kadarkoli bi želel. Ko je poklical, da bi naslednji teden začeli, sem bil presrečen. Vse sem pripravil, vzel sem si dopust in delo se je začelo. Sreča je bila nepopisna, prezračevalne fasade sem si res želel in sedaj je prišel čas, da se mi to tudi uresniči. V roku enega tedna bom imel takšno fasado. Cel teden smo delali od jutra do večera, bili smo utrujeni, mene je držalo pokonci, ker sem vedel, da je to moja prezračevalna fasada in da bom imel vrsto let mir, ker je kakovostna in trajnejša. 

Ko gradiš hišo, ne smeš nikoli šparati glede opeke, temeljev, strehe, fasade oken in vrat. Tako meni ni bilo težko, dati kakšen euro več pri dobrem materialu, ker sem vedel, da bom tako imel mir. Slabi materiali pomenijo le dvojne stroške. Prišel sem do prezračevalne fasade, ki je  prekrasna, predvsem pa zdrava in kvalitetna. Bil sem vesel, da sem si jo lahko privoščil, ker marsikdo si je ne more. Sam pa sem imel to srečo, da sem prišel do kvalitetne prezračevalne fasade, kjer ne rabim skrbeti za vzdrževanje.