Lepši nasmeh in zobna estetika s svojimi storitvami

Takoj po tem, ko sem se končno odločila, da mi bo zobna estetika polepšala zobe, sem dobila nazaj svoj srečni nasmeh. Kako se že reče? Tako malo je potrebno, da je otrok srečen. Niti se še nisem naročila na obisk, kaj šele, da bi mi zobe pobelili, sem že mnogo boljše volje. Potrebovala sem res dolgo časa, da sem se odločila, da grem zopet skozi te bolečine. 

Marsikdo pravi, da ga nič ne boli beljenje zobe, ker je samo srečen, da mu bo zobna estetika polepšala zobe. Pri meni je pa ravno obratno, ko se končno odločim, da hočem spet bele zobe, sem pripravljena, da se soočim z vsem bolečinam. Boli me pa vseeno in komaj čakam, da bo mimo. Ampak žal se ravno takrat ustavi čas in ne gre nikamor. To so tisti redki trenutki, ko je zobna estetika bolj neprijetna kakor prijetna. Dokler seveda ne vidim rezultata, ki je viden že isti dan na srečo. Vsaj nekaj, če že tako boli. Če bi morala še to čakati kakor pri kakšni mezoterapiji potem res, ne vem. Koliko bi mi bilo do tega.

Ampak dokler se ne bom naročila, lahko le gledam po televiziji in na spletu lepe zobe, ki jih ustvari zobna estetika oziroma beljenje zob. Ali je sploh še kaj drugega kot to, kar zobna estetika ponuja. Kakšen diamant bi si lahko dala potem na zobe, ko bom imela spet lepo bele. Tega pa res ne vem, kako, da sem se spomnila. Zagotovo bom to naredila. Ampak ne takoj po beljenju, ker mislim, da ne bo to najbolj pametno. Ampak naslednjič enkrat, ko bom ponovno na obisku. Imam vseeno še nekaj plomb, ki se morajo urediti. Tiste, ki čakajo, da si grem pobeliti zobe in se lahko potem naredijo s svetlejšim odtenkom. Takrat si bom tudi privoščila, da mi na sprednji zob zobna estetika da diamant, da bo moj nasmeh še lepši.