Kako težka je operacija nosu

Kako težka je operacija nosu, se nisem zavedal vse dokler nisem tega doživel. Ko sem bil mlajši so me velikokrat zafrkavali, kako velik nos imam. Ko sem bil prepričan, da me to ne moti, sem skozi življenje spoznal, da me to precej moti in vpliva na mojo samozavest. Tako sem v srednjih letih naredil konec in šel na prvi samoplačniški pregled.

Vedel sem, da operacija nosu ni lahka, vednar sem se zavedal, kako bom potem srečen, ko bom končno imel lep nos. Nisem si več želel poslušati, kakšen nos imam, nisem si več želel videti pogledov, kako me drugi gledajo v nos. Vsega sem imel dovolj.

Kako težka je operacija nosu

Pregled je bil uspešen in dogovoril sem se za operativni poseg. Vedel sem, da operacija nosu ni mačji kašelj, zato me je bilo resnično strah. Po eni strani sem komaj čakal, da grem na operacijo, po drugi strani pa sem stiskal zobe, ker me je bilo tako strah. Ko je prišel dan za operacijo, nisem mogel več nazaj. Upal sem, da bo okrevanje čim lažje in da bodo dnevi bolečin hitro minili. Zavedal sem se tudi tega, da če si nekaj resnično želiš, potem lažje to preživiš.

Tako je opracija nosu uspela. Ker sem se tako bal bolečin, niti nisem imel časa, da bi si pogledal, kako je operacija uspela in kako sedaj izgleda moj nos. Po nekaj dnevih, ko je bila opracija nosu, sem se prvič pogledal v ogledalo. No, to je bil trenutek, ko so se mi zarosile oči, kajti moj nos je bil lep. Nič več ni bil velik in čudne oblike, bil je res lepe oblike in majhen. Moj obraz je bil zaradi novega videza nosu, čisto drugačen. 

Sedaj sem ponosen nase in šele sedaj se zavedam, kako je grd nos vplival na mojo podobo in samozavest. Ja, operacija nosu je uspela in jaz sem dobil lep nos.