Izjemno dobrodošle stenske nalepke piši briši

Piši briši so v zadnjem času postale prav poseben hit, ki ga lahko opazite na številih stenah domov pa tudi v drugih vrstah objektov. Gre namreč za zelo funkcionalne stenske nalepke, ki so obenem lahko tudi zelo privlačnega videza. Še posebej dobrodošle pa so v otroških sobah, ne nazadnje tudi v kuhinjskih prostorih.

 Stenske nalepke piši briši izjemno uspešno nadomeščajo stenske table ter omogočajo popolnoma enako funkcijo. Ključna prednost tovrstnih nalepk pa je zagotovo njihova zelo preprosta namestitev. Vrtanje v steno ni potrebno, saj se nalepke lahko enostavno namešča na steno, kovino, steklo, plastiko, na hladilnik in še na druge vrste površin. Brez kakršnih koli sledov se takšne nalepke lahko tudi povsem brez težav odlepijo oziroma odstranijo.

Nalepke iz najkakovostnejših ter trpežnih materialov

Stenske nalepke piši briši so si svojo priljubljenost pridobile tudi s tem, ker niso samo izjemno funkcionalne ter lepe na pogled, temveč tudi kakovostne in trpežne. Izdelane so namreč iz vrhunskih materialov. Na voljo so v različnih barvnih odtenkih.

Bele stenske nalepke so namenjene za uporabo za flomastre. V kompletu je priložen črn, moder, oranžen ali zelen flomaster. Obenem prejmete še posebno magnetno gobico oziroma krpico za suho brisanje. Pri črnih nalepkah so na voljo kreda ter kredni markerji. Kompletu je priloženih 5 belih ter 5 barvnih kred in seveda tudi gobica za suho brisanje.

Z uporabo nalepk piši briši do boljših ocen

Omenili smo, da so stenske nalepke piši briši zelo funkcionalne in se kot takšne odlično obnesejo v različnih prostorih našega doma. Namestite jih lahko na steno otroške sobe, kjer se nalepke uporabljajo kot odličen pripomoček pri učenju. Nanje lahko pišete razlago ter jo posredujete otroku ali pa vam malček sam piše po nalepki ter razlago snov, ki se jo v določenem hipu uči.

Na voljo vam je torej odličen domači stenski pripomoček, ki ga na trgu najdete pod oznako piši briši.