Illy kava in delo od doma

Sedaj živimo v času, ko se je za veliko ljudi marsikaj spremenilo. Tako se je spremenilo tudi meni, da sem začela delati od doma. Ko sem prej zjutraj spila v miru Illy kavo in nato odšla v službo, tega ni bilo več. Najprej sem bila srečna, da imam delo od doma, potem pa so se stvari zakomplicirale, ko so se zaprle šole in je šola potekala od doma. 

Takrat se je tudi meni vse podrlo, kajti še jutranje kave Illy nisem mogla več spiti v miru, ker sem morala poskrbeti za otroke, da so lahko točno začeli s šolo na daljavo. Tako sem si lahko Illy kavo skuhala šele, kakšni dve uri po tem, ko sem se prebudila. Trpela je tudi moja služba in videla sem, da moram nekaj spremeniti, ker tako ne bo šlo. 

Odločitev je padla in začela sem se prebujati ob 5 zjutraj. To pa je bila edina prava odločitev, da sem bila mirna. Najlepše pri vsem tem mi je bilo to, da sem spet lahko v miru pila Illy kavo in po kavi začela delati. Tako sem do sedme ure zjutraj naredila že veliko. Včasih tudi pol mojega dela. Sedaj sem čisto drug človek, ko se zjutraj prebudijo otroci, prav vesela sem, ker sem že nekaj naredila. 

Videla sem, kako zelo veliko mi pomeni jutranja kava Illy v tišini. To je tisti moj čas, ki ga potrebujem. Če se moram zaradi tega prej prebujati, se tudi bom, to mi ni predstavljalo težav. Prve dni je bilo vstati malo težje, potem pa sem se navadila. 

Ko se prebudim, že vidim, kako si pripravljam Illy kavo in kako bom do sedme ure že naredila nekaj službenega dela. Če vam stvari ne gredo, potem pomislite, ali je vaš dan pravilno organiziran in si ga organizirajte drugače. 

Moji dnevi se začnejo zgodaj z Illy skodelico kave v roki.