Barve za obrvi imajo tudi frizerski saloni

Vedno, ko sem gledala, kako imajo ženske skladne barve za obrvi z lasmi in nisem vedela kako pridejo do tega učinka. Kajti če si to delaš sam doma, potem hitro zgrešiš barvo, jaz se že težko pobarvam v željeno barvo lase, kaj šele da bi si pobarvala v željeno barvo obrvi. Resnično si tega ne bi upala sama, ne katere pa barve za obrvi z lahkoto kupijo v trgovini ali drogeriji in se pobarvajo same, jaz nisem med tistimi.

Sem pa bila presenečena, ko sem enkrat sedela na frizerskem stolu in se je gospa pobarvala. Ko so ji barvo sprale in ji dale šampon, so ji zraven pobarvale tudi obrvi in trepalnice. To sem res bila vesela, da sem videla, ker sem si prav rekla, da naslednjič ko pridem, si bom tako tudi jaz. Enostavno sem mislila, da barve za obrvi in trepalnice uporabljajo kozmetični saloni, na frizerske salone pa se nisem spomnila.

Tako sem se pozanimala, da imajo frizerski saloni prav za to namenjene barve za obrvi in trepalnice, nikakor ne barvajo obrvi z barvo za lase, kot bi nekateri mislili, tako da je skrb, da bi se vam obrvi ali trepalnice poškodovale od močne barve za lase je odveč. 

In sem šla k frizerju na striženje, barvanje las, barvanje obrvi in trepalnic. Ne morem verjeti da barve za obrvi in trepalnice sploh nisem čutila, tako prefinjeno to naredijo, videz pa je potem res drugačen. Nekako imaš obraz barvno povezan in trepalnice izgledajo lepe in dolge, se mi zdi da sem prišla iz frizerskega salona kar pomlajena. Tako barve za obrvi ne bom nikoli kupovala sama, vendar si bom obrvi vedno pobarvala pri frizerju, pa tudi trepalnice. One vedo, kakšno barvo las imaš in ti naredijo prav takšne barve obrvi, da se podajo k lasem in obrazu, katere barve za obrvi pa izbirajo, pa me niti ne zanima, ker obvladajo.