Adrenalin park je tako za mlade kot tudi za starejše

Kot otrok sem res oboževala adrenalin park in čisto vsakič, ko sem imela priložnost iti tja, sem jo seveda vzela. Potem pa sem sčasoma odrasla in življenje mi enostavno to ni več dopuščalo, saj sem imela vedno neke obveznosti. Ko pa sem spoznala fanta sem s tem spoznala, seveda tudi njegovo nečakinjo. Njegova nečakinja je čisto ista, kot sem bila jaz, ko sem bila njenih let. Tudi ona obožuje adrenalin in razne adrenalin parke.

Seveda, ko sem to ugotovila, sem bila navdušena, saj sem takoj vedela, da bom lahko tu pa tam kakšen dan preživela z njo in bova skupaj šle v adrenalin park. Obedve sva se tega že res zelo veselile, saj sva ugotovile, da nama bo skupaj toliko boljše kot pa če bi šle tja same.

Adrenalin park je tako za mlade kot tudi za starejše

Ni minilo nekaj mesecev in že sem rezervirala prvi termin za adrenalin park. Nečakinja fanta je bila res navdušena in komaj je čakala, da se odpraviva na pot. Ko sva prišle tja sva bile obe navdušeni in komaj sva čakali, da začneva.

Obe sva se res zelo zabavali in imeli sva se dobro. Tisti dan se je res zelo lepo končal in nikoli ga ne bova pozabile. Nečakinja od fanta je rekla, da komaj čaka da to ponoviva in da morava res brez kakršnihkoli izgovorov to ponoviti. Seveda sem bila sama res navdušena nad to idejo, saj sem bila zelo vesela, da ji je bil čas preživet z mano res všeč in potrudila se bom, da bova še naprej tako uživale kot do sedaj. Adrenalin park je bil le začetek. Bila sem bila vesela tudi sama, saj sem lahko obujala spomine iz otroštva, saj tudi sama obožujem adrenalin park. Definitivno si to želim ponoviti tudi sama s prijatelji ali pa spet z nečakinjo od mojega fanta, saj sva takrat res uživale.