sl
hr

O e-bazarju


E-bazar je spletna prostovoljska tržnica za izmenjavo prostovoljskih dejavnosti, je tržnica brezplačnih in prostovoljskih storitev, ki jih posamezniki vseh starostnih skupin nudijo ljudem v lokalni skupnosti.

Prostovoljstvo je namreč najuspešnejši način medgeneracijskega sodelovanja, razvoja in spodbujanja osebne in skupinske samopomoči ter solidarnosti.

Težko je, v hitrem tempu sodobnega življenja, skrbeti za lastno dobro počutje, še težje je poskrbeti za dobro drugega. Vendar včasih ni potrebno veliko, le topla beseda, nekaj lepih skupnih trenutkov, zavedanje, da nas nekdo potrebuje in nasmeh… Prostovoljsko delo je iskanje človečnosti v sebi in v sočloveku.
Če hočeš pomagati sebi, poskrbi za druge; če hočeš pomagati drugim, poskrbi za sebe.

Zato se nam pridružite in sodelujte na prostovoljski tržnici; ponudite svojo storitev kot prostovoljec ali pa oddajte svojo potrebo po prostovoljski storitvi kot uporabnik- vpišite se v E-bazar.

Svoj oglas s ponudbo ali potrebo po prostovoljski storitvi (koordinacija prostovoljcev) lahko sporočite tudi preko INFO-točke:
LOŠKA DOLINA: 080 41 45 (tor., čet. 10.00 - 12.00 )
GRAD LUDBREG: 042 810 249 (sri., pet. 09.00 - 12.00)
REČICA OB SAVINJI: 080 21 42 (sre., pe. 10.00 - 12.00)
GRAD PRELOG: 099 33 44 421 (čet., pet. 12.00 - 14.00)
N;
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke